Nöbetçi golcü uğurlu geldi

Eksikleriyle Sivasspor karşısına çıkan sarı lacivertliler, Sivas'ta gol olup yağdı ve 43 puanla zirvedeki yerini korudu.

Semih perdeyi açtı, Mehmet Yıldız, devreyi 1-1’le kapattı. 2. yarı coşan Fener; Semih, Uğur (2) ve Gökhan Gönül ile farka gitti

Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında 5-1 galip gelirken bu sezon en farklı galibiyetine imza attı. Bu sezon 4 kez 3-0’lık galibiyet elde eden Kanarya, kendi rekorunu kırdı. Ligde en son 20 Ocak 2008’de Gaziantep’e 5 gol atan sarı-lacivertli takım, ligde son 4 karşılaşmasından 3’er puanla ayrılmayı başardı.

MEHMET YILDIZ 273 GÜN SONRA ATTI

Güiza’nın yokluğunda oynayan Semih 105 gün sonra golle tanıştı. İki kez ağları havalandıran yıldız gol sayısını 6’ya yükseltti. Uğur bu sezon ligdeki ilk gollerine imza attı. Sivas’ta bu sezon ilk kez forma giyen Mehmet Yıldız golle dönerken, 273 gün sonra hasretini bitirdi.

FENER’DEN 4. SİVAS ZAFERİ

Sivas deplasmanlarında daha önceki 4 maçın 3’ünü galip bitiren Fenerbahçe, 4. zaferini kazandı. Bu sezon evinde 6 kez yenilen Yiğidolar’ın yediği gol sayısı toplamda 37’ye ulaştı. Sivas her iki istatistikte de ligde en kötü durumdaki takım oldu. Sivas geçen sezon 34 maçta 28 gol yemişti.

Kazanacağımızı biliyorduk

Dubleci Semih Şentürk, eksik kadroyla mücadele etmelerine rağmen iyi oynayıp kazandıklarını söyledi. İkinci kaptan, “Cezaları nedeniyle olmayan arkadaşlarımızın eksikliğini hissettirmememiz gerekiyordu. İlk yarıdaki fırsatları değerlendirsek maçı daha önceden kopartırdık. Devre arasında hocamızın verdiği değişik taktikler oldu. Zaten maçı alacağımızı da biliyorduk. Gol atmak mutluluk verici. 105 gün sonra golle buluştum ve çok sevindim. Selçuk ilk golde al da at gibi pas verdi. İkincisinde de Deniz ağabey beni çok güzel topla buluşturdu. İkinci yarı deplasman maçlarımız çok az. Bunların hepsini de kazanmak istiyoruz” dedi.

Goller hamile eş Pınar’a hediye

105 gün sonra ağları havalandıran Semih gol sevincini yaşarken, topu formasının içine soktu. Eşi 1.5 aylık hamile olan sarı-lacivertli yıldız böylece golünü Pınar Hanım’a hediye etti. Semih’in Naz isimli bir kızı bulunuyor.

Sağ ayağımı çalıştırıyorum

Sivas deplasmanında attığı 2 golle 5-1’lik farklı galibiyetin alınmasında önemli rol oynayan isimlerin başında gelen Uğur Boral, başarısının çalışmaktan geçtiğini söyledi.

Boral, “İki gol de aynı oldu. Rakibin üzerine gittim, sonra topu içeri çekip sağ ayağımla vurdum. Bunu idmanlarda çalışıyorum. Gol sonrası elimle Emre’yi gösterdim. Çünkü o benim oda arkadaşım. Çok bilgili, ondan yararlanıyorum. Kafamız da uyuyor. İnsan başkanına, hocasına güvenince başarı da geliyor. Sağolsun başkanımız da tribündeydi ve bize güven sağladı” şeklinde konuştu.

Aykut Kocaman: Transfer yok

Sportif Direktör Aykut Kocaman “Transfer yok. Ama burası Fener, binde 1 de olsa olabilir. Obertan gündeme gelmedi” dedi. Kocaman, istifa dedikodularıyla ilgili, “İstifa etsem giderim. Bazı taşlar oturmadığı için konumumla ilgili fazla konuşmuyorum”?diye konuştu.

Odyakmaz: Hakem golü ikram etti

Sivas Başkanı “2. gol öncesi hakem atışında Kuddusi Müftüoğlu topu Selçuk’un önüne bıraktı. Halbuki ya bizim takıma bırakmalı, ya da Selçuk bize vermeliydi. Ama o oyunu hemen başlattı ve Semih’e attı. Üstelik Semih de ofsayttaydı. Bu, maçın kırılma anıydı” dedi.