Daum takımını övdü

Fenerbahçe'nin teknik patronu Daum, takımının Sivasspor karşısında aldığı galibiyet nedeniyle takımını övdü.

Alman hoca, “Rakip ilk yarıda iyiydi ancak 2. devrede risk almaları, bize yaradı. Performansımız üst düzeyde” dedi

İkinci yarıya Denizlispor galibiyetiyle başlayan ve dün de Sivasspor deplasmanından 5-1’lik zaferle dönen Fenerbahçe’de Teknik Direktör Daum’un yüzü gülüyor. Maça iyi başladıklarını belirten Alman hoca, “1-0 öne geçmeyi hakettik. 1-1’den sonra Sivas baskıya başladı. Biz de ikinci yarıya yeni bir organizasyonla çıktık ve çok güzel goller gördük. Rakibimiz skor 3-1 olana kadar çok diriydi, gayet iyi oynadılar. Ama bu skordan sonra biraz dağıldılar” diye konuştu.

EKSİKLERİ?HİSSETMEDİK

Sivasspor’a öğüt vermeyi de ihmal etmeyen Daum, “Bundan sonraki maçlarda ilk yarıdaki gibi oynarlarsa başarılı olurlar. Ancak 2. yarıda daha fazla risk aldıkları için ekstra gol yediler. Eksiklerin yerine oynayan oyuncuların performansı beni mutlu etti. Sadece yediğimiz golde hata yaptık” dedi.

Muhsin Ertuğral: Sorun psikolojik!

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Semih’in 2. golünden sonra uzun süre takımına tepki gösterdi. Tecrübeli hoca maç sonu, “Bir gol yedikten sonra kendimizi kaybediyoruz. Fiziki sorun yok, mental açıdan sorunluyuz. Bunun nedeni psikolojik baskı” dedi. Mehmet Yıldız da, “İlk yarı başa baş geçti. İkinci devrede talihsiz ve basit goller yedik” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe çocukları sevindirdi

Başkan Aziz Yıldırım ve Emre Belözoğlu, Sivas Fenerbahçeliler Derneği’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında 80. Yıl Kız Yetiştirme Yurdu ve 0-6 Yaş Çocuk Yuvası’nı ziyaret ederek çocuklara çeşitli hediyeler verdi. İkili çocuklarla yakından ilgilenip, bol bol imza dağıtırken Başkan Yıldırım Vali Ali Kolat’a tablo hediye etti.

Hava 2, zemin 14 derece

Sivas-F.Bahçe maçı soğuk havaya rağmen mükemmel bir zeminde oynandı. Alttan ısıtmalı olan saha zemini 14 dereceydi.

VIP?Balkon fiyatı 5 lira!

Sivasspor’un Fenerbahçe ile oynadığı maçta ilginç görüntüler de yaşandı. 4 Eylül Stadı’nın hemen yanında olan ve sahayı net biçimde gören evin sahipleri, VIP Balkon’a kişi başı 5 lira karşılığında taraftar aldı. Sivaslılar, balkondan tezahüratta bulundu.