Real Madrid: 4 - Auxerre: 0

Şampiyonlar Ligi L Grubu'nda oynanan mücadelede, liderliği önceden garantilemiş olan Real Madrid sahasında Fransız ekibi Auxerre'i ağırladı. Real Madrid sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. Auxerre bu mağlubiyetle Avrupa'ya veda etti.

Maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Real Madrid karşılaşmaya hızlı başladı. İlk dakikalarda Mahamadou Diarra ve Pedro Leon ile rakip kalede etkili olan Mourinho'nun öğrencileri aradıkları golü 11'inci dakikada buldu. Sol kanattan gelişen Real Madrid'in atağında Marcelo'nun pasıyla sıfıra inen Ronaldo altı pasa enfes bir orta kesi topa dokunan Karim Benzema takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyunun kontrolü yavaş yavaş Auxerre'e geçmeye başladı. Konuk ekip Oliech ve Mignot ile girdiği pozisyonlarda sonuç almayı başaramıyınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf Real Madrid oldu. 49'uncu dakikada Marcelo'nun pasyla ceza sahasında topla buluşan Ronaldo sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkarttı, 2-0. 71'inci dakikada Lassana Diarra'nın pasıyla ceza sahasına sokulan Benzema klas bir vuruşla kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti, 3-0. 88'inci dakikada cesa sahası yan çizgisinde çok dar bir açıya sahip olmasına rağmen mükemmel bir vuruş yapan Karim Benzema, hat trick yaparak maçın skorunu ilan etti, 4-0.

Real Madrid, bu galibiyetle puanını 16'ya yükseltirken grubun lider tamamladı. Auxerre ise 3 puanla son sırada yer aldı ve Avrupa arenasına veda etti.