Hugo Almeida Werder Bremen'den ayrılmayacağını açıkladı

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Portekizli yıldız Hugo Almeida, Ocak ayında Werder Bremen'den ayrılmayacağını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği Portekizli golcü Hugo Almeida, ocak ayında Werder Bremen'den ayrılmayacağını açıkladı.

Almeida, Bremen'de yayım yapan Weser Kurier'e yaptığı açıklamada "Bremen'de mutluyum ve burada kalacağım" diye konuştu.

Werder Bremen'de gösterdiği başarılı performansla transferin gözde isimlerinden biri haline gelen Almeida'nın adı Beşiktaş'ın yanı sıra Real Madrid, Sporting Lizbon ve Valencia gibi takımlar ile de anılıyordu.

Werder Bremen ile olan sözleşmesi 2011 yazında bitecek olan Portekizli yıldız transfer söylentileri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Werder Bremen'de mutluyum ve son ana kadar takımın için mücadele edeceğim. Ocak ayında da takımdan ayrılacağım yönünde çıkan haberler tam anlamıyla bir dedikodu ve ben bunlara kulak asmıyorum" dedi.

Bonservis bedeli 7 milyon avro civarında olan Hugo Almeida'nın adı son dönemde Beşiktaş ile sıkca anılıyordu. Siyah-beyazlı takımın ocak ayı transfer döneminde Werder Bremen'e 3 milyon avro önererek Portekizli yıldızı kadrosuna katacağı ve Almeida'nın da bu transferde oldukça istekli olduğu iddia edilmişti.

2006 yılından bu yana Almanya Bundesliga takımlarından Werder Bremen forması giyen Hugo Almedia, 'Mızıkaçılar'da 78 maça çıktı ve 25 golün altına imza attı. 2004 yılında formasını sırtına geçirdiği Portekiz Milli Takımı forması altında da 23 maça çıkan Almeida, 5'i son dönemde olmak üzere 8 kez fileleri havalandırdı.