Ttf Yönetimi'nden Ziyaret Ve Açılış

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Ayda Uluç, Başkanvekili Cengiz Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri Bursa, Balıkesir ve Manisa'daki kulüpleri ziyaret edecekler

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Ayda Uluç, Başkanvekili Cengiz Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri Bursa, Balıkesir ve Manisa'daki kulüpleri ziyaret edecekler. Heyet, Manisa Dağcılık Spor Kulübü'nün toprak kortlarının açılış törenine de katılacak.
Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, Başkanvekili Cengiz Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri kulüp gezilerini sürdürüyor. Daha önce Doğu Anadolu, Akdeniz ve Ege bölgelerindeki kulüpleri ziyaret eden TTF heyeti şimdi Bursa, Balıkesir ve Manisa'daki kulüpleri ziyaret edecek.
10 Aralık Cuma günü Bursa'ya gidecek Başkan Uluç ve beraberindekiler ilk olarak Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş'ü makamlarında ziyaret edecekler. TTF heyeti akşam saatlerinde Bursa'da DSİ Nilüferspor, BUSKİ, Altınceylan, Uludağ Üniversitesi, Yıldırım Belediye kulüplerinin yönetici ve antrenörleriyle akşam yemeğinde bir araya gelerek karşılık görüş alışverişinde bulunacaklar.
Cumartesi günü ise ilk olarak Balıkesir Tenis Kulübü ziyaret edilecek ve ardından Manisa'ya geçilecek. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Özel'le görüştükten sonra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü'nün toprak kortlarının açılış törenine katılacaklar.