Boluspor'da Hareketlilik Dinmiyor

Bank Asya 1

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da termal kaplıca tartışmaları sonrası yönetim kurulu tarafından komisyon oluşturulurken, Altay maçında olaylara karışan masör Yılmaz Renksizkaya için de basın açıklaması yapıldı.
Boluspor Yönetim Kurulu, kamuoyunun beklediği kararı yapılan haftalık toplantı sonrasında açıkladı. Uzun zamandan bu yana tartışmalara neden olan kaplıca ihalesi için komisyon kurulmasına karar verildi. Boluspor yönetimi, eski başkanlarından ve Termal Otel işletmecisi Mehmet İnceayan'ın da talip olduğu büyük kaplıca tesislerinin gelirlerini kulübe kazandırmak istediğini bir kez daha gösterdi. Yaklaşık bir haftadan bu yana, Termal Otel işletmecisi ve Boluspor eski Başkanı Mehmet İnceayan da büyük kaplıca
tesislerini kiralamak istediği ifade edilmiş ve sert tartışmalar yaşanmıştı.
Yönetim kurulu üyeleri, toplantı sonunda yaptıkları açıklamada, "Yönetim Kurulumuz tarafından, Karacasu Kaplıcalarının Boluspor'a kazandırılması amacıyla çalışmalar yapmak ve gerekli girişimlerde bulunmak üzere Emin Semercioğlu, Hakkı Fidan, Ercan Albayrak, Nejat Öztürk, Osman Kayışoğlu, Hüseyin Kayalıoğlu, Sefa Meral ve Erdal Bayrak'dan oluşan bir komite kurulmuştur" denildi.
Boluspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ufuk Güler ise Altay maçı sonrası hedef oklarının yöneldiği masör Yılmaz Renksizkaya hakkında konuştu. Güler, "Geçtiğimiz hafta sonu Altay ile oynadığımız karşılaşma sonrası kulüp masörümüz Yılmaz Renksizkaya ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu biriminden savunmamız istenmiştir. Bu konuda olaylar tahlil edilerek savunma verilmiştir. Verilecek karar neticesi masörümüz hakkında Yönetim Kurulu nezdinde bu konuda bir karar alınıp kamuoyuyla paylaşılacaktır.
Boluspor prestijine zarar verecek her hadise elbette ki karşılıksız kalmaz. Bunun böyle bilinmesini isteriz. Sadece bir süreç söz konusudur" dedi.