Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Ligi takımlarından Turgutluspor ara transfer dönemi öncesi Torbalıspor'dan Mümin Aysever'i renklerine bağladı.

Son iki sezonu Torbalıspor'da geçiren ve bu sezon karşılıklı olarak sözleşmesini fesheden Mümin Aysever Turgutluspor'a geliyor. Futbola Altayspor alt yapısında başlayan ve sırasıyla Balıkesir, Bursa Merinos, Orhangazi ve son iki sezonu da Torbalıspor'da geçiren 23 yaşındaki forvet, 2,5 sezonda yaklaşık 33 gol atma başarısı gösterdi. Kırmızı siyahlı yönetim ile prensipte anlaşma sağlayan yetenekli oyuncu Mümin Aysever, "Devre arasının tamamlanmasının ardından Turgutluspor'da forma giyecek olmaktan dolayı
çok mutluyum. İlk kez 2. ligde top oynayacağım ve bana güvenenlerin güvenini boşa çıkartmayacağım. Hedefim Turgutluspor'da iyi bir çıkış yakalayarak üst liglerde oynamak." dedi.
Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan yaptığı açıklamada, "Teknik kadromuzun isteği doğrultusunda Torbalıspor'dan Mümin ile prensipte anlaşma sağladık. Bu oyuncu ile resmi sözleşme imzalamak için ara transfer dönemini bekliyoruz. Mümin attığı goller ile kalitesini kanıtlamış bir oyuncu ligin ikinci yarısında kendisinden çok umutluyuz ve başarılı olacağına inancımız tam" diye konuştu.
TUTSO'DAN TURGUTLUSPOR'A ZİYARET
Öte yandan, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Meclis Başkanı Faruk Aydın ve Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan başkanlığındaki bir heyet, Kulüp Başkanı Murat Ayhan ve antrenman da oyuncuları ziyaret ederek tatlı ikram ettiler. Başkan Altan, "Turgutluspor'u yakından takip ediyoruz ve başarısı bizi onurlandırıyor. Bu hafta oynanacak Çorumspor karşılaşmasında takımımıza başarılar dilerim." dedi.
(İU-ÖA-ERS-S)