Efes Pilsen, Milano Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague'in 8. haftasında, İtalya'da Armani Jeans Milano ile karşılaşacak olan Efes Pilsen, bu sezonki ilk deplasman galibiyetini almaya çalışacak.

Turkish Airlines Euroleague D Grubu'nda oynadığı 7 maç sonunda, 4 galibiyet ile grupta 3. sırada yer alan Efes Pilsen, ilk deplasman galibiyetini alma parolasıyla İtalya'ya gitti. Lacivert-beyazlılar, yarın saat 21:45'te, ilk maçta 82-74 yendiği Armani Jeans Milano ile karşılaşacak. Karşılaşma Sky Türk ekranlarından naklen yayınlanacak.
Temsilcimiz bu maçı kazandığı takdirde gruptan çıkmayı garantileyecek. Efes Pilsen'in olası bir mağlubiyette sıralamasını kaybetmemesi için ise 7 sayı veya daha altında bir farkla yenilmesi gerekiyor. Öte yandan Panathinaikos-Union Olimpija karşılaşmasını Yunan ekibinin kazanması ve Efes Pilsen'in de bu maçı kayıpsız geçmesi halinde temsilcimiz, geçen hafta yitirdiği ikinciliği geri kazanacak.
Sakatlığı sebebiyle Türk Telekom karşısında forma giyemeyen Igor Rakocevic'in de kadroya katıldığı Efes Pilsen'de eksik oyuncu bulunmuyor.