Manisaspor, Bucaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Manisaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Gaziantepspor'u 2-0'lık skorla geçen Manisaspor gözünü ligin üst sıralarına dikti. Deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak Manisaspor, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde hazırlıklara başladı. Antrenmanın ilk bölümünde futbolcular, ikişerli düz koşu halinde ısınma çalışmalarını gerçekleştirdiler.
Antrenmanın ana bölümünde ise futbolcular taktik ağırlıklı çift kale maç yaptılar. Antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak oynayacakları Bucaspor maçını değerlendiren Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Ege derbisi diyebiliriz buna. İki tane Süper Lig takımı önemli bir maça çıkacak. İkimiz açısından da puan sıralaması ligdeki konum önemli. Samet hocada Bucaspor'un önemli deneyimli teknik adamı. Onlar da çıkış arayan bir ekip. Geçen hafta Trabzonspor karşısında iyi mücadele
ettiler. Bizde bulunmuş olduğumuz konumdan fazla memnun değiliz. Tehlike bölgesine puan olarak yakın kalmak istemiyoruz. Yani avantajlı durumda olmak istiyoruz. Oyuncularımız geçen hafta önemli bir galibiyet aldılar. Lige baktığımız zaman kaybettiğimiz ya da 'keşke buradan 1 puan alsaydık' dediğimiz maçlar oluyor. Ama mutlaka bu takımın oyuncu grubunda balansa ihtiyacı var. Belli mevkilerde fazla oyuncumuz, belirli mevkilerde ise az oyuncumuz var" dedi.
Ayrıca Karaman, devre arasında transfer çalışmaları ile ilgili ise kulübün lehine olan kararlar vermeye çalışacaklarını kaydetti.