Gheorghe Hagi: Benden özür dileyecekler

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi insafsızca eleştirildiğini ve bu yüzden ileride kendisinden özür dileyeceklerini söyledi.

Her gelişi olay oldu. Her gelişinde de önce eleştirilerle karşılandı. Futbolcu olarak Galatasaray'ın kapısından girdiğinde "Yaşlı" denilen Hagi cevabı 5 sezon boyunca sahada vermişti. Ardından "Tecrübesiz hoca" yorumlarına 2004- 05 sezonunda Türkiye Kupası'nı kaldırarak cevap verdi.

Hagi, üçüncü Galatasaray macerasına yine eleştiri yağmuru altında başladı. Bu eleştirilerden etkilenen Rumen teknik adam çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hagi yaptığı açıklamalarda: "Son günlerde beni insafsızca eleştiriyorlar. Ben mantıklı eleştirilere açık bir insanım ve bunları olgunlukla da karşılarım. Ama haksız eleştiriler beni çok üzüyor. Türkiye'ye futbolcu olarak ilk geldiğimde 'Bu yaşlı futbolcu iş yapmaz' diye önyargılı yaklaşanlar, sonra benden özür dilemek zorunda kaldılar" diye konuştu.

'ZAMANA İHTİYACIM VAR'


Hagi şöyle devam etti: "Bu takımın hocası olarak ikinci defa takımın başına geldim. Yine erken konuşmaya başladılar. Sonuç yine aynı olacak ve bunun için de özür dileyecekler. Ben sezon başında göreve gelmedim. Bazı şeyleri düzeltmek için zamana ihtiyacım var. Futbol bilgim ve tecrübemle çok iyi işler yapacağıma inanıyorum. Başarmak için her şeyimi ortaya koyacağım ve önyargılı insanlar bir kez daha yanıldıklarını anlayacaklar."