Spor Toto 3. Lig

Yozgat Valisi Necati Şentürk, Yimpaş Yozgatspor Kulübünü ziyaret ederek futbolcularla birlikte akşam yemeği yedi.

Yozgat Valisi Necati Şentürk, beraberinde Belediye Başkanı Yusuf Başer ve İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu ile birlikte Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele veren ve son zamanlarda maddi sıkıntı yaşayan Yimpaş Yozgatspor Kulbünü ziyaret ederek futbolculara moral verdi.
Yimpaş Yozgatspor'un çok güzel günler yaşadığını ancak maddi imkansızlıklardan dolayı şuan 3. ligde mücadele ettiğini belirten Vali Şentürk, "Her şey para değildir. Parası olan ve çok güzel transferler yapan birçok kulüp şampiyon olamazken, parası olmayan ve kedilerine inanan birçok kulüpte şampiyonluklar yaşamıştır. Bu nedenle sizlerinde inanmasını, maçlardan galip çıkmanızı istiyorum" dedi.
Yimpaş Yozgatspor için daha önce destek konusunda toplantı yapıp birçok kurum ve kuruluşun destek sözü verdiğini ifade eden Vali Şentürk, "Ancak söz verenler sözünü yerine getirmediği için kulüp bir takım sıkıntılar içerisine girmiştir. İnşallah yılbaşından sonra bu sorunların çözüleceğine inanıyorum. Bizde elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız" diye konuştu.
Takım Kaptanı Bora Çoban, futbolcuların birçoğunun ev geçindirdiğini belirterek, "Sezon başından itibaren çok küçük miktarlarda paralar aldık. Maddi olarak çok büyük sıkıntı içerisindeyiz. Yozgat halkı takıma gereken desteği vermiyor. Kulüp başkanımız, büyük bir gayret ve çaba sarf ediyor. Ancak oda yeterli gelmiyor" ifadelerini kullandı.
Yimpaş Yozgatsporlu futbolcular Vali Şentürk'e 66 numaralı üzerinde Necati Şentürk yazan Yimpaş Yozgatspor forması hediye ederek kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.
(ÖE-BÇ-BÇ-S)