Kasımpaşa sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 15.haftasında ligde zor günler geçiren Kasımpaşa sahasında kendi gibi ligde zor günler geçiren Galatasaray'ı konuk ediyor. Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanacak bu zorlu mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Spor Toto Süper Ligi’nde bugün saat 19.00’da, ligin en son sırasında yer alan Kasımpaşa, Galatasaray ile karşılaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak Kasımpaşa-Galatasaray maçını hakem Özgür Yankaya yönetecek. Selçuk Kaya ve Muhittin Gürses'in Yankaya'nın yardımcılıklarını yapacağı karşılaşmada maçın 4. hakemlik görevini ise Çağatay Şahan yapacak.

Kasımpaşa-Galatasaray maçını Lig TV canlı olarak yayınlayacak.

KASIMPAŞA CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nde geride kalan 14 haftada 8 puan toplayarak ligde en son sırada yer alan Kasımpaşa, bugün sahasında ağırlayacağı Galatasaray’a sürpriz yaparak maçtan puan ya da puanlar almayı hedefliyor.

Sakat futbolcularının çokluğundan yakınan Kasımpaşa Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal karşılaşmaya futbolcuların özel olarak hazırlandığı ve güçlü rakiplerinin kötü günler geçirmelerinin kendilerini ilgilendirmediğini, sonuç olarak sahada Galatasaray takımı ile karşı karşıya geleceklerini söyledi.

Sidal, sakat ve eksik futbolcuların arasına son idmanda Nikolay Dimitrov ve Özgür Öçal'ın da katıldığı ve bu iki futbolcunun da Galatasaray karşısında forma giyemeyeceği bildirildi.

Teknik direktör Yılmaz Vural yönetimindeki Kasımpaşa son haftalarda iyi futbol sergilemesine rağmen, maçların ikinci yarılarında yediği goller nedeniyle 3 puan almakta zorlanıyor. Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmeyen Kasımpaşa, son 4 haftada 3 kez mağlup olan Galatasaray’ı kendi sahasında mağlup ederek şanssızlığını kırmak istiyor.

GALATASARAY CEPHESİ


Galatasaray’ın deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı öncesi takımdaki eksik futbolcuların çok olması can sıkıyor. Soğuk algınlığı nedeniyle hafta boyunca antrenmanlara çıkamayan Servet'in halsizliğinin devam ettiği ve karşılaşmada forma giyemeyeceği, teknik direktör Hagi'nin bu oyuncunun yerine savunmada Neill'ın yanında Cana'ya şans vereceği öğrenildi. Hagi, Beşiktaş derbisinde de son dakikalarda Servet'i oyundan çıkarıp Cana'yı stopere çekmişti.

Servet'in hastalığının yanı sıra sakatlıkları süren ve ilk yarıyı kapatan Baros ile Mustafa Sarp da forma giyemeyecek.

Öte yandan sakatlığı tamamen geçen kaptan Arda'yı riske etmek istemeyen teknik direktör Hagi'nin yıldız oyuncusunu yedek kulübesinde oturtacağı ve oyunun gidişatına göre ikinci yarıda sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasına gelinirken sarı kırmızılı takım Kasımpaşa karşısında gelip gelerek çıkışa geçmek istiyor.

TAKIMLARIN KADROLARI


KASIMPAŞA

Tolga
Keller
Barış
Henrique
Sancak
Ramos
Hüseyin
Merthan
Tjikuzu
Yekta
Ersen Martin

GALATASARAY
Ufuk
Sabri
Cana
Neill
Hakan Balta
Ayhan
Barış
Aydın
Serdar Özkan
Kewell
Pino

STAD: Recep Tayyip Erdoğan
SAAT: 19.00
HAKEM: Özgür Yankaya
YAYIN: Lig TV