Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Sezon başı kampını futbolcuların takıma geç katılması nedeniyle istediği şekilde geçiremeyen Yeni Malatyaspor, Antalya'da sürdürdüğü devre arası kamp çalışmalarından en iyi şekilde faydalanmaya çalışıyor. Günde çift antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Sarı-siyahlı takımda futbolcuların hırs ve isteklerinin teknik heyeti memnun ettiği kaydediliyor.
Bir yandan devre arası kamp çalışmaları devam ederken, diğer yandan da transfer çalışmaları hız kazandı. Sezonun ilk yarısında arzu ettiği sonuçları alamayan ve ligi istediği yerde kapatamayan Yeni Malatyaspor'u ligin ikinci yarısında gruptaki hedeflerini yakalayabilmek için transfer harekatına başlayan yönetim kurulu listeye alınan futbolcularla görüşmeleri yoğunlaştırdı. Sarı-siyahlı takımın defans, orta saha ve forvet bloğuna birkaç futbolcu takviyesi yapmak için kolları sıvayan kulüp yönetimi, teknik
direktör Vedat İnceefe'nin verdiği raporda yer alan futbolcuları yakın markaja aldığı ve görüşülen oyuncuların transferinin birkaç gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor.
Dış transferde ilk anlaşmayı geçtiğimiz sezonlarda Malatyaspor forması giyen Bülent Akın ile yaparak, bu oyuncuyu Antalya kampına dahil eden Sarı-siyahlı yönetimin ilerleyen günlerde anlaşmaya varılacak olan diğer transferleri de devre arası hazırlıklarına yetiştirmesi bekleniyor.
13 Ocak'ta Malatya İnönü Stadı'nda Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasına çıkacak olan Yeni Malatyaspor'un 10 Ocak'ta Malatya'ya döneceği bildirildi.