New Orleans Hornets: 88 - Los Angeles Lakers: 103

NBA'nin son şampiyon Los Angeles Lakers NBA'de 3 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı.

NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada, son 3 karşılaşmadır galibiyet alamayan ve Christmas gününde sahasında Miami Heat'e yenilerek hayal kırıklığı yaratan Los Angeles Lakers deplasmanda New Orleans Hornets'i 103-88'lik skorla mağlup etti.

New Orleans Arena'da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip New Orleans Hornets iki maç aradan sonra kaybederken, Chris Paul 20 sayı, 7 asistlik performansı ile bu karşılaşmada takımı adına sahanın en etkili ismi oldu.

Marco Belinelli 15 sayılık performansı ile New Orleans ekibinde sahanın en skorer ikinci oyuncusu olurken, Jarrett Jack 12 sayı ve Emeka Okafor 10 sayı, 7 ribaundluk performans ortaya koydular.

New Orleans Hornets'te David West karşılaşmanın ilk periyodunda sol ayak bileğini burktu fakat buna rağmen oynamaya devam etti. 28 dakika sahada kalan David West sadece 8 sayı kaydetti.

Los Angeles Lakers'ta ise bu sezon ilk kez kenarda maça başlayan isim Lamar Odom 24 sayı, 5 ribaundluk performansı ile sahanın en skorer oyuncusu oldu ve Los Angeles ekibini galibiyete taşıdı.

Karşılaşmada Kobe Bryant 20 sayı, 4 asist, Andrew Bynum 18 sayı, 6 ribaund ve Pau Gasol 11 sayı, 12 ribaundluk performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.

Los Angeles Lakers bundan önceki üç karşılaşmasını 15 veya daha fazla sayı farkı ile mağlup tamamlamıştı.

Los Angeles Lakers sıradaki karşılaşmasını cumayı cumartesiye bağlayan gece sahasında Philadelphia ile oynayacak olurken, New Orleans Hornets ise
aynı gece Boston Celtics'e konuk olacak.

1. Periyot: Lakers 26-23 New Orleans
2. Periyot: Lakers 33-18 New Orleans
3. Periyot: Lakers 24-19 New Orleans
4. Periyot: Lakers 20-28 New Orleans