Fenerbahçe'nin İstediği Taiwo'ya Tottenham Kancası

Fenerbahçe ile daha önce de ismi geçen Marsilya'nın Nijeryalı sol kanat oyuncusu Taye Ismaila Taiwo, takımı ile sözleşme yenilemeye yanaşmazken, tecrübeli oyuncunun menajeri, Taiwo'nun durumunun ilerleyen günlerde belli olacağını söyledi

Fenerbahçe ile daha önce de ismi geçen Marsilya'nın Nijeryalı sol kanat oyuncusu Taye Ismaila Taiwo, takımı ile sözleşme yenilemeye yanaşmazken, tecrübeli oyuncunun menajeri, Taiwo'nun durumunun ilerleyen günlerde belli olacağını söyledi.
Transfer sezonunun gözde isimlerinden olan Marsilya'nın sol kanat oyuncusu Taye Taiwo'nun Marsilya ile biten sözleşmesini yenilemeye yanaşmadığı ve Nijeryalı futbolcunun her an başka bir takıma transfer olacağı belirtildi.
Kulübünden ücretine zam istediği için Ocak ayında bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan Taiwo için Fenerbahçe'nin yanı sıra İngiltere'nin Tottenham Hotspur Kulübü'nün de devrede olduğu öğrenildi. Fransız basınına konuşan Nijeryalı oyuncunun menajeri Fenerbahçe ve Tottenham ile görüştüklerini doğrulayarak, "Marsilya Kulübü yetkilileriyle uzun süredir görüşüyoruz fakat herhangi bir sonuca varabilmiş değiliz. Fenerbahçe ve Tottenham ile yaptığımız görüşmelerde ise gözle görülür bir ilerleme kaydettik. Şu
anda Marsilya'nın son kararını bekliyoruz. Ancak şunu söyleyebilirim ki birkaç gün içerisinde herşey netleşecek ve belli olacak" dedi.
Nijeryalı oyuncunun, transfer sezonun resmi olarak başlamasının ardından kesin kararını açıklaması bekleniyor.