Fenerbahçe Mevlüt'ü istiyor

Gökhan Ünal'ın gönderilmesi ve Semih'in durumunun belirsiz olması nedeniyle yerli golcü arayışında olan F.Bahçe, PSG forması giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç için zemin yokluyor.

Forvete Mevlüt takviyesi! Yıllardır Fenerbahçe'de forma giyen Semih Şentürk'ün takımdaki geleceğinin netleşmemesi, Güiza'nın sakatlığı nedeniyle sözleşmesinin dondurulmasının gündeme gelmesi ve Gökhan Ünal'ın takımdan gönderilmesi sonrası sarı-lacivertli kulüp yeni bir yerli santrfor arayışına girdi.

Paris Saint Germain'de forma giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç'i gözüne kestiren Fenerbahçeli yöneticilerin, Fransa'daki bağlantılarıyla genç futbolcu için zemin yokladığı öğrenildi. PSG'de başarılı bir performans sergileyen 23 yaşındaki golcü futbolcuya aracılarla teklif götürmeyi planlayan sarılacivertlilerin, Mevlüt'ün bonservis bedelini sordurduğu kaydedildi.

Bu arada alternatifler arasında Emenike de bulunuyor. Takımdan gönderilmesi gündemde olan Bilica'nın ayrılması durumunda yabancı kontenjanının forvet hattı için kullanılabileceği gelen haberler arasında.