Bursaspor Golcü Transferinde Çıkış Yolu Arıyor

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına kaliteli bir santrafor transfer ederek başlamak isteyen Bursaspor'da Bony Wilfried ve Kenny Miller'ın bonservis ücretleri transferi çıkmaza soktu

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına kaliteli bir santrafor transfer ederek başlamak isteyen Bursaspor'da Bony Wilfried ve Kenny Miller'ın bonservis ücretleri transferi çıkmaza soktu. İki oyuncu ile anlaşılamaması durumunda Yeşil-beyazlı yöneticiler C planını devreye sokacak.
Sparta Praglı 22 yaşındaki golcü Bony Wilfried için 2 milyon euroluk bonservis ücretinde anlaşılmasına rağmen, ücretin 3 milyon euroya yükseltilmesi sebebiyle transfer zora girdi. Aynı şekilde Glasgow Rangers kulübünün de Kenny Miller'dan daha fazla bonservis ücreti kazanma girişiminde olduğu öğrenildi.
Yeşil-beyazlı yöneticiler, bu iki oyuncunun bonservisi konusunda anlaşmaya varılamaması durumunda C planını devreye sokacak. Üçüncü bir oyuncu ile de temas halinde bulunan Bursaspor'un, ismi gizlenen oyuncu ile görüşmeleri sıklaştırdığı ileri sürüldü.
(RFK-İHS-YŞR-ERS-S)