Beşiktaş kaleci sorununu Oscar Ustari ile aşmak istiyor

Noel tatili nedeniyle İspanya'da bulunan Alman teknik adam Bernd Schuster, kaleci Oscar Ustari için Getafe'ye teklif götürdüğü ifade edildi.

Alman hocanın, telefonla görüştüğü Getafe Başkanı Angel Torres'ten Arjantinli file bekçisini istediği öğrenildi.

Getafe Yönetimi tarafından da doğrulanan habere göre, siyah-beyazlıların, Oski lakaplı oyuncuyu satın alma opsiyonlu olarak kiralamak istedikleri belirtildi. Getafe Başkanı Torres ise Oski'yi Beşiktaş'a vermeye hazır olduğunu ancak bunun tek şartının bonservisli olacağını söyledi. Başkan Angel Torres. Ustari'yi kiralık olarak vermeyeceklerini, bu kalecinin bir bedeli olduğunu hatırlatarak, "Beşiktaş kalecimizde ısrarlı ise istediğimiz bonservis bedelini öder" dedi, ancak rakam vermekten kaçındı.

Arjantin'de yayınlanan spor gazetesi Ole de Beşiktaş'ın Oski ile ilgilendiğini yazdı. Beşiktaş dışında bir Portekiz takımının daha bu file bekçisinin peşinde olduğunu kaydeden gazete, Getafe'nin bu kaleciden ümidini kestiğini ve yeni kaleci arayışlarına yöneldiğini belirtti.

Bu arada Sezer Öztürk konusunda Eskişehirspor ile görüşen Beşiktaş'ın bu oyuncu için anlaşma sağladığı, kırmızı-siyahlılara Tabata'yı verecekleri iddia edildi.