UEFA Avrupa Ligi 5. hafta karşılaşmaları sonuçlandı

UEFA Avrupa Ligi 5. hafta maçları dün akşam oynanan mücadelelerle tamamlandı. UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda CSKA Sofya'yı 2-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi 5.hafta karşılaşmaları dün akşam oynanan maçlarla tamamlandı. UEFA Avrupa Ligi’nde dün akşam D,E,F,J,K ve L Grupları’nın maçları oynandı.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda oynanan karşılaşmalarda Yunanistan temsilcisi PAOK sahasında konuk ettiği Belçika ekibi Club Brugge ile 1-1’lik sonuçla berabere kalırken, D Grubu’nun diğer karşılaşmasında İspanyol ekibi Villarreal sahasında ağırladığı Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb’i 3-0’lık skorla mağlup etti.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda oynanan karşılaşmalarda Dinamo Kiev deplasmanda Bate Borisov’u 4-1’lik skorla geçerken, Sheriff sahasında AZ Alkmaar ile 1-1 berabere kaldı. Elde edilen bu sonuçların ardından Dinamo Kiev ve Bate Borisov guruptan çıkmayı garantiledi.

UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda oynanan maçlarda CSKA Moskova sahasında konuk ettiği İsviçre ekibi Lozan’ı 5-1 mağlup ederken, Palermo sahasında Sparta Prag ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından CSKA Moskova ve Sparta Prag bir üst tura çıkmayı garantiledi.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda oynanan mücadelelerde Paris St Germain sahasında Sevilla’yı 4-2 mağlup ederken Alman ekibi Borussia Dortmund sahasında Karpatv Lviv’i 3-0’lık skorla geçti.

Avrupa Ligi K Grubu’nda oynanan karşılaşmalarda Steaua Bükreş sahasında konuk ettiği İngiliz ekibi Liverpool ile 1-1 berabere kalırken, Utrecht kendi sahasında Napoli ile 3-3 berabere kaldı. Bu grupta Liverpool bir üst tura çıkmayı garantilerken, bir üst grubu çıkacak diğer takım son hafta oynanacak maçların ardından belli olacak.

Temsilcimiz Beşiktaş’ın bulunduğu L Grubu’nda ise Porto deplasmanda Rapid Vien’i 3-1 yenerken, temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda CSKA Sofya’yı 2-1 mağlup etmeyi başardı. L Grubu’nda Porto grup lideri olarak bir üst tura çıkmayı garantilerken, temsilcimiz Beşiktaş da grup ikincisi olarak bir üst tura adını yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi’nde dün akşam oynanan maçların sonuçları ve oluşan puan durumları:

D GRUBU

PAOK - Club Brugge.......................: 1-1

Villarreal - Dinamo Zagreb...............: 3-0 MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

UEFA Avrupa Ligi 5. hafta karşılaşmaları sonuçlandı

E GRUBU

Bate Borisov - Dinamo Kiev...............: 1-4

Sheriff - AZ Alkmaar.....................: 1-1

UEFA Avrupa Ligi 5. hafta karşılaşmaları sonuçlandı

F GRUBU

CSKA Moskova - Lozan.....................: 5-1

Palermo - Sparta Prag....................: 2-2 MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

UEFA Avrupa Ligi 5. hafta karşılaşmaları sonuçlandı

J GRUBU

Paris St Germain - Sevilla...............: 4-2 MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

Borussia Dortmund - Karpaty Lviv.........: 3-0

UEFA Avrupa Ligi 5. hafta karşılaşmaları sonuçlandı

K GRUBU

Steaua Bükreş - Liverpool................: 1-1

Utrecht - Napoli.........................: 3-3

UEFA Avrupa Ligi 5. hafta karşılaşmaları sonuçlandı

L GRUBU

Rapid Wien - Porto.......................: 1-3- MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

CSKA Sofya - Beşiktaş....................: 1-2 MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

UEFA Avrupa Ligi 5. hafta karşılaşmaları sonuçlandı