Beşiktaş Fernandes'i bitirdi

Beşiktaş'ta Bernd Schuster'in müjdesini verdiği Fernandes'in transferi için siyah beyazlı kulüp resmi açıklama yaptı.

Beşiktaş Valencialı futbolcu Fernandes'i Borsaya bildirdi. Bu açıklama transferin resmen bittiği anlamına da geliyor.

Teknik Direktör Schuster, Valencialı futbolcuyla anlaştıklarını açıkladı. Alman çalıştırıcı, bu oyuncunun dışında iyi bir forvet istediğini de dile getirerek, “Yöneticiler umarım güzel bir transferle beni şaşırtırlar” diyerek beklentisini ifade etti.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Manuel Fernandes'in transferi için görüşmelere başlandığını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamada; "Şirketimiz, Valencia’nın oyuncusu Manuel Fernandes’in transferi konusunda görüşmelere başlamıştır" denildi.

Bu açıklmayla birlikte; daha önce her borsaya bildirdiği transferi bitiren ve bu açıklamayı formalite olarak yapan siyah beyazlı kulübün Fernandes'in transferini bitirdiği de kesinleşti.

CSKA Sofya maçından sonra Fernandes müjdesini veren isim Schuster olmuş, ancak daha sonra basın mensuplarına "Net bir şey yok" demişti.

Beşiktaş'ın kiralık olarak devre arasında renklerine katacağı başarılı futbolcu, beğenilmesi durumunda sezon sonunda 7 milyon euro karşılığında bonservisi alınarak siyah beyazlı kulübün futbolcusu olacak.

24 yaşında ve 1.75 metre boyundaki Portekizli futbolcu, orta sahada görev yapıyor.