Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kırşehirspor'da istifaların ardı kesilmeden devam ederken, üç ay önce idari menajerliğe getirilen Yasin Berktaş, yazılı bir açıklama yaparak görevinden ayrıldığını bildirdi.
Geçtiğimiz hafta Başkan İbrahim Kaya'nın istifasının ardından üç ay önce idari menajerliğe getirilen Yasin Berktaş yazılı bir açıklama yaparak idari menajerlik görevinden ayrıldığını söyledi.
Berktaş açıklamasında, yaşam tarzıyla tam bir Kırşehirli ve Kırşehir fanatiği olduğun dile getirerek, Üç ay önce Kırşehirspor'dan teklif aldığını ve düşünmeden kabul ettiğini söyledi. Berktaş, "Kısa bir süre görev de kalmama rağmen, önemli adımlar atmaya gayret ettim ve kulüp yapısında çıkış yollarını sundum. Bir gün elektrik, bir gün doğal gaz kesimlerinin sorunları ile uğraşmaktan spor ve sporcularla ilgilenilmedim. Bu tür sıkıntıların grup olarak çözüleceği kanaatine vararak, gerek kendime gerekse
topluma zarar vermemek adına, Kırşehirspor'un önünü açmak ve birileri bu kentin takımına sahip çıkar ümidiyle istifa ettiğimi sayın kamuoyu ile paylaşır ve saygılar sunarım" dedi.
Kırşehirspor'un son durumu hakkında kimse bir açıklama yapmazken, takımın sahipsiz kaldığı ve ligden düşememe mücadelesi verdiği biliniyor.