Arsenalli Walcott: Chelsea'ye futbol dersi verdik

Dün gece oynanan Londra derbisinden galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşayan Arsenal'in genç yıldızı Theo Walcott, Chelsea'ye futbol dersi verdiklerini söyledi.

Maça iyi konsantre olduklarını belirten Walcott, Sky Sports'a verdiği demeçte, "Defansif anlamda çok iyiydik. Sahanın her yerinde pres yaptık. Herkesin buna katılması oldukça sevindiriciydi. Chelsea'ye hiç boş alan bırakmadık. Önemli bir zafer elde ettik ancak çarşamba gibi önümüzde bir maç daha var. Rehavete yer yok" dedi.

Son yıllarda taraftarları hâyâl kırıklığına uğrattıklarının farkında olduklarını itiraf eden genç oyuncu, "Zirvedeki rakiplerimize karşı bu tarz sonuçlar almakta zorlanıyorduk. Bu gece burada neler yapabileceğimizi herkes gördü. Taraftarlara güzel bir galibiyet hediye ettiğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Psikolojik olarak önemli bir zafer aldıklarına değinen Fabregas ise, "Önemli bir galibiyet aldık ancak Wigan maçını kazanamazsak bunun bir anlamı olmaz. Bugün harika bir futbol oynadık ve bu futbolu çarşamba günü de devam ettirmeliyiz" yorumunda bulundu.