1905 Gsyiad'dan Yılbaşı Partisi

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin yeni yıl partisi, bu akşam Levent'te bulunan dernek merkezinde yapıldı.

Geceye 1905 GSYİAD başkanı ve üyeleri ile eşleri, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile bazı yöneticiler katıldı. Gecede konuşan 1905 GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya, Galatasaray'ı daha ileri götürmek için çabaladıklarını belirterek, "Bunu da kulüpten herhangi bir beklenti içinde olmadan yapıyoruz. Çok çeşitli projelerimiz var. Ve bunlar hayata geçmeyi bekliyor. Tabi ki bizimde bir şeyler yapabilmemiz için içimizdeki Galatasaraylılık heyecanını canlı tutmamız gerekiyor. Bu da sportif başarı ile taze
kalabilir. Bizim kulüpten tek isteğimiz Galatasaray olarak başarılı olmalarıdır. Ligin ikinci yarısında Ali Sami Yen'deki eski açığın üstünü kaldırarak Florya'da mini bir stat yapmayı düşünüyoruz" dedi.
Partide konuşan Başkan Adnan Polat ise, 11 Haziran'daki Beypazarıspor maçı ile Ali Sami Yen'e veda edeceklerini dile getirerek, "Ali Sami Yen Stadı'nın açılışı daha dün gibi aklımda. Bu stadın açılışına katılmıştım. Param yok diye tellerden atlarken polis tarafından coplanmıştım hatta. Buranın bende ayrı bir yeri var. Benim başkanlığımda yıkılması da olayı ayrı bir dramatik hale büründürüyor" diye konuştu.
Avrupa Kupaları'na katılmak istediklerini dile getiren Polat, "Ligin 2. yarısında takıma takviyeler yapacağız. Yeni stadımızla Avrupa'da boy göstermek istiyoruz" şeklinde konuştu.