Yüzmede Şampiyon Fenerbahçe oldu

Fenerbahçe, Burhan Felek Olimpik Yüzme Havuzu'nda yapılan Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nı şampiyon olarak tamamladı.

Fenerbahçe, Burhan Felek Olimpik Yüzme Havuzu'nda yapılan Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nı şampiyon olarak tamamladı. Ayrıca final müsabakalarında 4 yüzücü de Türkiye rekoru kırdı.

Fenerbahçe yıldızlarda, gençlerde ve açık yarışların tüm branşlarında şampiyonayı lider olarak tamamladı. Büyük erkeklerde de 361 puanla ilk sırayı alan Fenerbahçe, büyük bayanlarda ve büyüklerin genel toplamında ikinci oldu ve şampiyonayı zirvede tamamladı.

Nisan Berfin Doğankuş, 13 yaş bayanlar 50 metre kelebekte sabah seansında 29.38'lik zamanıyla kırdığı Türkiye rekorunu, finalde 29.29'luk derecesiyle geliştirerek yeni rekora da imzasını attı. 13 yaş erkekler 400 metre karışıkta Batuhan Alıcılar, 4.50.15'lik derecesiyle Türkiye rekoru kırdı. Deniz Nazar ise 19 yaş üzeri 400 metre karışık yarışına 4.14.68'lik bir derece elde ederek yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu.

Final müsabakalarını, Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Özsoy ile Amatör Şubeler Koordinatörü Cemil Turan'ın yanı sıra Yüzme Şubesi kaptanı Serkan Tutgun da izledi.