Lucas Neill 1 yıl daha Galatasaray'da kalacak

Galatasaray, Avustralyalı futbolcusuyla olan sözleşmesini bir yıl daha uzatıyor.

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek zorunda olan Galatasaray, bir yandan dış transfer çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da iç transferde önemli bir adım atıp, Lucas Neill'ın sözleşmesini bir yıl daha uzatma kararı aldı.

Sabah'ın yaptığı habere göre, sarı-kırmızılı yönetim, geçen sezonun devre arasında Cimbom'a gelen ve başarılı futboluyla taraftarın sevgilisi olan Avustralyalı oyuncuyla ilgili çıkan spekülasyonlara son vermek için harekete geçti. Teknik Direktör Gheorghe Hagi'nin olumlu raporunu da dikkate alan yönetim, bu futbolcuyla ocak ayında sözleşme yenileyip, Neill'ın bir yıl daha sarı-kırmızılı formayı giymesini sağlayacak.

İlk yarının son haftalarında stoper mevkinin yanı sıra, sağ bek ve ön liberoda da görev alan Avustralyalı yıldızın, oynadığı her mevkide takdire şayan bir performas sergilemiş olması, hem Hagi'yi hem de taraftarıı sevindirmişti. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun, Antalya'daki kampın ardından, 11 Ocak'ta Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan Beypazarı Şekerspor Türkiye Kupası karşılaşmasından sonra Florya Tesisleri'nde yöneticilerle bir araya gelip, sözleşmesini Haziran 2012'ye kadar uzatacağı da gelen haberler arasında.