Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlardan Kayapınar Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı İnegölspor maçını kazanmaya şartlandı.

Teknik Direktör Seyithan Özdaş nezaretindeki çalışmalarını Cuma günü tamamlayarak kampa çekilen Sarı-yeşilli futbolcular İnegölspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor.
Teknik Direktör Seyithan Özdaş kendi sahalarında oynayacakları maçta şeytanın bacağını kırmak istediklerini vurgulayarak, "Sahamızda oynayacağımız maçta saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Bizim için ligin ilk yarısının son maçını kazanmak ligin ikinci yarı hazırlıklarına büyük moralle başlamak istiyoruz. Taraftarlarımızdan ricamız bu maçımıza bizi desteklemeye gelsinler" şeklinde konuştu.
Kaleci Serkan İpek, ligdeki konumlarını hak etmediklerini belirterek, "Çok şansız puanlar ile birlikte evimizde çok puan kaybettik. Yoksa ligde ilk 6 takım arasında rahatlıkla olurduk. Ben ve futbolcu arkadaşlarım takımımızın durumumuzun bilincindeyiz. Hepimizin hedefi ligin ilk yarının son maçını evimizde oynayacağız. Galibiyetle kapatmak istediğimiz bir maç. Pazartesi gününden beri çok iyi çalıştık. Biribirimize de galibeyet sözü verdik" dedi.