Sinan'ın durumu iyiye gidiyor

Karaciğer yetmezliği nedeniyle Türkiye Diyanet Vakfı Özel 29 Mayıs Hastanesi'nde tedavi gören Milli Boksör Sinan Şamil Sam'dan iyi haber geldi.

Karaciğer yetmezliği hastalığı nedeniyle sevenlerini üzen eski milli boksör Sinan Şamil Sam'ın sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı.

Kronik karaciğer yetmezliği ve mide kanaması tanısı sebebiyle Türk Diyanet Vakfı (TDV) 29 Mayıs Hastanesi'nde tedavisi devam eden Sinan Şamil Sam'ın şuurunun açılmaya başladığı bildirildi.

TDV 29 Mayıs Hastanesi Mesul Müdürü Dr. Ayça Bozoklu, Şam'ın son durumuna ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Sam'ın genel durumunun bir önceki güne oranla iyiye gittiğini belirten Bozokul, şunları kaydetti:

"Hastamız solunum destek cihazından ayrılmıştır, kendi solunumu mevcuttur ve maske ile oksijen almaktadır. Şuuru açılmaya başlamıştır ve zayıf da olsa kendisi ile iletişim kurulabilmektedir. Aktif kanaması yoktur. Diğer parametrelerinde de düzelme gözlenmektedir. Metabolik destek tedavisi ve takipleri hastanemiz Yoğun Bakım Ünitesinde devam etmekte ve halen birinci derece yakınları dışında ziyaretçi kabul edilmemektedir. Ziyaretçileri iyi dileklerini hastanemizde açılan Ziyaretçi Defteri aracılığı ile Sayın Sam'a ve ailesine iletebilmektedirler."