Tabata, Fink Ve Zapotocny Bucaspor'da

Bucaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş'tan Michael Fink, Tomas Zapotocny ve Rodrigo Tabata'yı sezon sonuna kadar takıma kazandırdıklarını açıkladı.

Tatil için Marmaris'te bulunan Samet Aybaba, Teknik Direktörlüğünü yaptığı Bucaspor'un son durumunu değerlendirip, Türk futbolu hakkında değerlendirmeler yaptı. Teknik Direktör Samet Aybaba yaptığı değerlendirmelerde, Bucaspor'u sezon başladıktan sonra devraldığını belirterek, "Son 5 - 6 haftadır oyun olarak çok şeyler yaptık ama skora yansıtamadık. Ama inanıyorum ki ikinci yarı daha çok çabalayıp ligde istediğimiz yere geleceğiz. Zaten bu sabah Beşiktaş'tan Michael Fink, Tomas Zapotocny ve Rodrigo
Tabata'yı sezon sonuna kadar takıma kazandırdık. Bu üç yabancı futbolcuyu takıma adapte edip en iyi sonuçları alacağız" dedi.
Türk futbolu hakkında da yorum yapan Samet Hoca, "Türk futbolu çok kötü bir ilk yarı geçirdi. Futbolun genelinde keyif veren bir spor yok. Ligde birkaç takım haricinde çok kötü bir futbol sergileniyor. Bu olumsuz durumu durdurmak için takımlar mutlaka yönetime futbolun içinden gelen insanları, takımlara da uyumlu teknik direktör ve oyuncu almaları gerekiyor. Bir veya iki iyi oyuncu alıp başarılı olmak mümkün değil. Mutlaka birbirleriyle uyumlu oyuncuyu takıma kazandırmaları gerekiyor" diye konuştu.