Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, Antalya'da devre arası kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Vedat İnceefe yönetiminde Perşembe günü ilk çalışmasını yapan Sarı-siyahlı takım Cuma gününü çift antrenmanla geçirdi. İlk çalışmasını salonda gerçekleştiren Yeni Malatya Spor daha sonra sahada çalıştı. Takımın çalışmasını Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu da izledi.

"DEVRE ARASI KAMPINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ"
Öte yandan Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, kamp çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Pilten, devre arası kamp çalışmalarını çok önemsediklerini belirterek, "Vedat İnceefe ve Cafer Aydın hocamız göreve geldiklerinde takımın sezon başında iyi bir kamp dönemi geçiremediğini vurgulamıştı. Bu anlamda devre arası kamp çalışmaları bizim için büyük bir önem taşıyor. Devre arası kamp çalışmalarını iyi değerlendirip, ikinci yarıya fırtına gibi girmek istiyoruz" dedi.

"TAKIM İYİ BİR HAVA YAKALADI"
Pilten, yeni teknik heyetin göreve gelmesiyle birlikte takımın iyi bir hava yakaladığını ifade ederek, "İyi bir kadroya sahibiz. Ancak sezon başında futbolcuların takıma geç katılmaları ve bir arada kamp çalışmaları yapamamasından dolayı uyum sorunu yaşadık. İlk yarıyı tam olarak istediğimiz yerde bitiremedik. Ancak yeni teknik heyetimizle birlikte takımdaki havada değişti. Özellikle devre arası kamp çalışmalarında futbolcuların uyum ve performanslarının daha da artacağına inanıyorum. Takımımız ikinci
yarıya çok daha iyi girecek" diye konuştu.

"ŞANSIZ PUAN KAYIPLARI YAŞADIK"
İlk yarı itibariyle istedikleri yerde olmadıklarını kaydeden Pilten, "Takımımız kaliteli futbolculardan oluşuyor. Ancak birçok şansız karşılaşma oynadık. Dolayısıyla da şansız puan kayıpları yaşadık. İnşallah ikinci yarıda fırtına gibi eserek, üst sıralarda yer alacağız" şeklinde konuştu.