Yunus Akgül'den Sinan Şamil Sam'a Ziyaret

Sinan Şamil Sam'ı hastanede ziyaret ederek ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, her türlü maddi ve manevi desteğe hazır olduklarını söyledi.

Karaciğer yetmezliğinden dolayı hastanede tedavi altında tutulan milli boksör Sinan Şamil Sam'ı ziyaret eden Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Sinan Şamil Sam'ın en kısa sürede sağlığına kavuşarak ayağı kalkacağına inandığını söyleyen Akgül, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü teşkilatı olarak her türlü maddi ve manevi desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Ziyarette 29 Mayıs Hastanesi Başhekimi Ayça Bozoklar'dan Sam'la ilgili olarak detaylı bilgi de alan Akgül, teşkilat olarak hastalanan, kaza geçiren veya sakatlanan tüm sporcuların arkasında olduklarını belirtti. Sinan Şamil Sam'ın Türkiye'ye büyük başarılan kazandırmış önemli bir isim olduğunu ancak şu andaki durumundan dolayı da büyük üzüntü içinde bulunduğunu ifade eden Yunus Akgül, Sam'ın bir an önce sağlığına kavuşması için doktorların ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiğini kendilerinin de
konunun takipçisi olduklarını sözlerine ekledi.
Sinan Şamil Sam'ı hastane ziyaretinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Sağlık Dairesi Başkanı Sultan Seyhan ile Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç de hazır bulundu.
Öte yandan Sam'ın tedavisini üstlenen Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Dilek Oğuz, milli boksörün karaciğerindeki kanamanın durdurulduğunu ve bu durumun iyi bir gelişme olduğunu söyledi. Sam'ı uyuttuklarını belirten Oğuz, hastanın durumuyla ilgili olarak önlerindeki bir haftalık sürenin önemli olduğunu sözlerine ekledi.