Kırıkhanspor-istanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda Kırıkhanspor kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu.

Maçının ardından değerlendirme yapan Kırıkhanspor Kulübü Başkanı Mete İçcan, iki yıldır hiçbir maçta görev verilmeyen hakemi görevlendirdikleri için federasyona tepki gösterdi. Başkan Mete İçcan, hakemin maça 6 dakika uzatma vermesine tepki göstererek, "İki yıldır hiçbir maçta görev verilmeyen hakemi bu maça gönderdiği için federasyona teşekkür ediyorum. Bizim emeğimizi çaldılar. Bir maça 6 dakika uzatma verilir mi bu maç durmadı ki. Binlerce kişi bu maçı izledi bu kadar güzel futbol oynanırken illa gol
atılana kadar maç mı uzatılır yazıklar olsun" dedi.
Kırıkhanspor Teknik Direktörü Ali Beykoz mağlup oldukları için üzgün olduklarını ifade ederek, "Maça çok iyi hazırlandık sonuçta Süper Lig takımıyla oynadık ve çok iyiydik, ama futbol işte yapacak bir şey yok. Biz en azından beraberliği düşünmüştük ama olmadı" şeklinde konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, kendilerini Hatay'da çok iyi ağırlayan Kırıkhanspor taraftarına ve yönetimine teşekkür ederek, "Bizim açımızdan son derece kötü bir oyun ortaya çıktı. Bizi izlemeye gelenlere iyi bir futbol izletemedik. Uzatmalarda tesadüfen attığımız bir gol vardı bu bize sadece galibiyet getirdi ve galip geldiğimiz için mutluyum fakat oyun anlamında mutlu değilim" diye konuştu.