Hakemler Ve Gözlemcilere İlk Yardım Semineri

Gaziosmanpaşa Hastanesi ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul Şubesi'nin birlikte organize ettiği "İlk Yardım ve Spor Yaralanmalarında Korunma ve Tedavi Eğitimi" semineri Derneğin Üsküdar Burhan Felek'te bulunan merkez binasında yapıldı

Gaziosmanpaşa Hastanesi ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul Şubesi'nin birlikte organize ettiği "İlk Yardım ve Spor Yaralanmalarında Korunma ve Tedavi Eğitimi" semineri Derneğin Üsküdar Burhan Felek'te bulunan merkez binasında yapıldı.
İlk Yardım seminerine Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Ahmet Şahin'in de katıldığı seminere Spor Toto Süper Lig'de görev yapan hakemlerle birlikte toplam 500 hakem ve gözlemci iştirak etti.
Seminerde Gaziosmanpaşa Hastanesi doktorları; Uzm. Dr. Sedat Azak, Doç. Dr. Müslüm Çiçek, Doç. Dr. Nuri Kurtoğlu, Op. Dr. M. Ertuğrul Gür, Op. Dr. Can Hürel, Doç. Dr. Kaan Uzunca, hakemler ve gözlemcileri ilk yardım konusunda bilgilendirdi.