Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor ile karşılaşıyor

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2.hafta mücadelesinde Fenerbahçe bugün kendi sahasında Bucaspor'u konuk ediyor. Fenerbahçe-Bucaspor maçı saat 20.15'de başlayacak.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 2.hafta maçında Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Bucaspor’u konuk ediyor. Saat 20.15’de başlayacak olan Fenerbahçe-Bucaspor maçını hakem Özgür Yankaya yönetecek.

Fenerbahçe ile Bucaspor arasındaki zorlu mücadele TRT-1’den canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE CEPHESİ


Türkiye Kupası'na 4-2'lik Ankaragücü mağlubiyetle başlayan sarı-lacivertliler bu maçı kazanarak kupada iddiasını sürdürmek istiyor.

Spor Toto Süper Ligi’nin ilk yarısını 3.sırada tamamlayan Fenerbahçe, yıllardır sürdürdüğü kupa hasretini bu sene sonlandırmak istiyor. Bu yüzden Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın Bucaspor maçına as kadro ile çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı, Fabio Bilica, Gökhan Ünal ve Ertuğrul Taşkıran salonda çalışırken, sağ diz iç yan bağlarında zorlama tespit edilen Mehmet Topuz ile ülkesi İspanya'da kontrolden geçen Daniel Güiza son antrenmana katılmadı.

BUCASPOR CEPHESİ


Süper Lig'deki ilk sezonunu geçiren ve alt sıralardan kurtulamayan Bucaspor ise kupada adından söz ettirmenin peşinde. İlk maçında Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup eden İzmir ekibi, bu maçtan alacağı puan ya da puanlarla avantaj yakalamak istiyor.


Bucaspor'da cezası nedeniyle Kayserispor maçında oynayamayan Orhan Ak'ın bugünkü müsabakada forma giyebileceği, sakatlıkları nedeniyle İstanbul'a götürülmeyen Mehmet Polat, Emre Aktaş ve Onur Tuncer'in tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

TAKIMLARIN KADROLARI


FENERBAHÇE
Volkan
İlhan
Bekir
Lugano
Caner
Selçuk
Cristian
Gökay
Stoch
Alex
Semih

BUCASPOR
Fernandez
Ediz
Orhan Ak
Koray
Musa
Erkan
Alberto
Kamil
Jerko Leko
Ragıp
Mulemo

STAT: ŞÜKRÜ SARACOĞLU
SAAT: 20:15
HAKEM: Özgür Yankaya
YAYIN: TRT-1