Emenike'ye Resmi Teklif Yok

Sporajansı.com tarafından düzenlenen Uluslararası Spor Zirvesi'nde Yılın Kulüp Başkanı Kardemir D.Ç. Karabükspor Başkanı Feridun Tankut seçildi.

Ceylan Otelde Sporajansı.com tarafından düzenlenen Uluslararası Spor Zirvesi'nde Yılın Kulüp Başkanı Kardemir D.Ç. Karabükspor Başkanı Feridun Tankut seçildi. Ödül töreninden önce Kardemir D.Ç. Karabükspor Başkanı Feridun Tankut İHA'ya özel açıklamalarda bulundu.
Bank Asya'dan kırılması zor bir rekoru kırarak Süper Lig'e çıktıklarını hatırlatan Tankut, "Geçen seneki takımımızı ve teknik heyetle devam ediyoruz. Kulüp yapısını hiç bozmadık ve aynı şekilde devam ediyoruz.
Kulüp olarak ayağımızı yorgana göre uzatıyoruz. Dolayısı ile afaki paralarla transfer yapmıyoruz. Yapmış olduğunuz transferler de ise vermiş olduğumuz sözü tutuyoruz. Eğer futbolcuların paralarını düzenli bir şekilde ödenirse ben inanıyorum ki her takım başarılı olur. Şu anda bulunduğumuz yer çok sürpriz bir yer değil. Sakatlıklarımız olmamış olsaydı daha iyi yerlerde olurduk. Süper lig'de ilk senemizde ilk yarıyı 6'inci sırada bitirmek başarıdır" dedi.
Emenike için henüz resmi bir teklif olmadığını vurgulayan Tankut, "Resmi bir teklif intikal ederse yönetimimizle değerlendireceğiz. Biz profesyonel bir takımız ve futbolcularımızda profesyonel bir futbolcu. Hem kulüp hem de futbolcunun menfaatleri yönünde hareket edeceğiz. Ama şu anda resmi bir teklif yok" dedi.
YÜCEL İLDİZ: EMENİKE'NİN GELİŞİMİNİ TAMAMLADIKTAN SONRA GİTMESİNDE FAYDA VAR
Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İdiz, Bank Asya'daki takımla devam ettiklerini belirterek, "Biz Karabükspor olarak lige çok renk katan bir takım oluk. Sezon başında bizim hedefimiz ligi ilk 10'un içinde bitirmekti. İlk yarı itibariyle ligi ilk 6'in içinde bitirdik. Ama bazı sakatlıklarımız oldu. Eğer bu sakatlıklar ve şanssızlıklar olmasıydı biz daha üst sıralarda bitirebilirdik" dedi.
Emenike'nin 3 yıllık bir anlaşması olduğunu hatırlatan İdiz, "Emenike'yi biz deneyerek aldık. Bir çok takıma gittikten sonra bize geldi. Bizde onu kadromuza kattık. Emenike gelişime açık bir futbolcu. Emenike'nin gelişimini tamamladıktan sonra gitmesinde yarar var. Ama önümüzdeki günlerde ne olacağını göreceğiz" dedi.