Chievo: 1 - Juventus: 1

Serie A'da 17. hafta karşılaşmalarında Juventus, Chievo ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak evine 1 punala döndü.

Serie A'da zirvenin yakın takipçilerinden Juventus, zorlu Chievo deplasmanında yediği son dakika golüyle bir puana razı oldu. Torino temsilcisi, 52. dakikada Giandonato'nun kırmızı kart görmesi sonucu maçı 10 kişi tamamladı.

Mücadelenin ilk yarısında tempo genel olarak düşük olsa da, önemli gol pozisyonları yaşandı. 15. dakikada Chiellini ceza alanı içinde Moscardelli'yi düşürünce maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Moscardelli, sol ayağıyla köşeye vurmak istedi ancak Storari bu penaltıda gole izin vermedi.

31. dakikada Juventus'un kazandığı köşe vuruşunda ceza alanı içinde oluşan karambolde topa son ayak koyan isim olan Fabio Quaglierella, takımını zorlu deplasmanda öne geçiren golü attı: 0-1. 37. dakikada Marcolini'nin ortasında Mandelli kafayı vurdu ama Storari bu pozisyonda da gole izin vermedi ve ilk 45 dakika 1-0'lık Juventus üstünlüğüyle sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında ise üstün olan taraf Chievo'ydu. 52. dakikada Manuel Giandonato, yaptığı sert faul sonucu kırmızı kartla oyun dışı kalınca Juventus 10 kişi kaldı. Chievo'nun baskısı bu dakikadan sonra daha da hissedilmeye başladı.

Pelissier, Moscardelli ve Granoche ile yakalanan net fırsatlardan sonuç alamayan ev sahibi ekip, aradığı golü 90+3. dakikada buldu. Ceza sahasına doğru doldurulan topta Granoche kafayla Sergio Pelissier'e indirdi topu. Golcü futbolcu da ceza sahası içi sol çaprazda aldığı topu sağ ayağıyla yaptığı düzgün vuruşla filelere göndererek maçın sonucunu ilân etti: 1-1.

Bu sonuçla beraber Juventus puanını 31'e yükseltirken, Chievo ise haftayı 21 puanda kapadı.