Utrecht: 3 - Napoli: 3

UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda üçer puanla son iki sırayı paylaşan iki ekibin mücadelesinde Utrecht ile Napoli gollü geçen maçta 3-3 beraber kalınca bu sonuç iki ekibe de yaramadı ve son maçlar öncesinde tur şansları zora girdi.

Napoli, maçın henüz 5.dakikasında Edinson Cavani'nin ayağından bulduğu golle öne geçerken Utrecht hemen bir dakika sonra bu gole Ricky Van Wolfswinkel'le cevap verdi. Hollandalı golcü, 28.dakikada bir kez daha sahneye çıkararak takımını öne geçirdi.

Ev sahibi 35'te Frank Demouge'yle farkı ikiye çıkarsa da Edinson Cavani'nin 42.dakikada kaydettiği ikinci gol, soyunma odasına 3-2'lik skorla gidilmesini sağladı.

Her iki hoca da oyunu kendi lehlerine çevirmek için çeşitli hamleler yaparken Napoli, 70.dakikada kazandığı penaltıyı Edinson Cavani'yle değerlendirip skoru eşitlerken Arjantinli golcü hat-trick yapmış oldu.

Karşılaşmada başka gol olmayınca iki takım da puanını dörde çıkararak son iki sırada kaldı. Grubun diğer mücadelesinde Liverpool ile Steaua 1-1 berabere kalırken Liverpool puanını 9'a, Rumen ekibi ise 6'ya yükseltti.

Son maçlar öncesinde Liverpool gruptan çıkmayı garantilerken Steaua, Napoli deplasmanından beraberlikle dönmesi halinde turlayacak. Napoli ve Utrecht'e mutlak galibiyet gerekirken maçlarını kazanmaları halinde dahi diğer maçın skorunu beklemek durumunda kalacaklar.