Beşiktaş'a kötü haber

İç yan bağlarında esneme olan ve yırtık şüphesi bulunan Nobre ilk yarıyı kapattı.

Beşiktaş, CSKA Sofya karşısında istediğini aldı ama önemli yıldızlarını kaybetti. İlk yarıda çok önemli 2 kurtarış yapan Cenk sakatlanıp çıktı, Nobre de ikinci yarıya devam edemedi.

Tabata da ikinci devrede sakatlanıp çıkan futbolcular kervanına katıldı. Peki sakatların durumu ne? İşte kötü olan tarafı da bu... Bobo’nun sakatlığında forvet hattı Nobre’ye kalırken Brezilya asıllı golcünün iç yan bağlarında esneme ve yırtık şüphesinin olduğu öğrenildi. Nobre büyük oranda sezonun ilk yarısını kapattı.

Teknik direktör Bernd Schuster’in de Fatih Tekke’ye olan tavrından dolayı kadroya almadığını düşünürsek Siyah-Beyazlılar’ın hücum attı A2 Takımı’nın golcüsü Ali Kuçik’e kaldı. Bursaspor maçı öncesi can sıkan diğer gelişme ise Cenk Gönen’in durumuydu. Yüzde yüzlük gole izin vermediği pozisyonda sakatlanan genç file bekçisinin bel adalesinde spazm ve cilt altında kanama olduğu belirtildi. Cenk’in pazar günkü lig maçına yetişmesi zor görünüyor. Tabata’nın ise durumunun iyi olduğu ve görev verilmesi halinde takımdaki yerini alabileceği açıklandı.

Habertürk