Stuttgart: 3 - Bayern Münih: 5

Bundesliga'nın 17. haftasında Stuttgart'a konuk olan Bayern Münih, gollü geçen maçın ardından gülen taraf oldu.

Deplasmanda olmasına rağmen maça iyi başlayan konuk ekip Bayern Münih'te sakatlıklardan dolayı kendine yer bulan Mario Gomez takımı adına ilk golü 31. dakikada kaydetti. Bu golün ardıdan adaptasyon zorluğu yaşayan Stuttgart, diğer gollere de engel olamadı. 36. dakikada Müller ve ilk yarının sonlarına doğru 43. dakikada Fransız oyuncu Ribery durumu 0-3 yaptılar. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf ev sahibi Stuttgart oldu. 49. dakikada Martin Harnik ile golü bulan ve farkı ikiye indiren Stuttgart umutlandı. Ancak 52. ve 54. dakikalarda ard arda iki gol birden atan Mario Gomez, durumu 1-5 yaparak Stuttgartlı taraftarların heveslerini kesti. Bu gollerin ardından duraklayan Bayern, 65. dakikada Cacau'nun golüne engel olamadı ve skor 2-5 oldu. Stuttgart atak oynamaya kaybedecek birşeyinin olmadığını düşünerek devam etti ve Gentner 75. dakikada skoru 3-5 yaptı ancak maçta başka gol olmayınca gollü karılaşmanın galibi konuk ekip Bayern Münih oldu.

Maçın ardından Stuttgart takımı taraftarlarından özür dilemek adına hareketlendiler ancak takım taraftarları sırtlarını dönerek oyuncuları protesto ederek ilginç bir görüntü sergilediler.

Bu sonuç ile beraber Bavyera ekibi puanını 29 yaparken, Stuttgart 12 puan ile düşme hattında yer almaya devam etti.