Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u konuk ediyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 17.haftasında Fenerbahçe bugün sahasında Sİvasspor'u konuk ediyor. Fenerbahçe - Sivasspor maçının başlama saati: 19.00

Spor Toto Süper Ligi’nin 17.haftasında Fenerbahçe, bugün Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Sivasspor’u konuk ediyor. Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanacak olan mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

Saat 19.00’da başlayacak olan Fenerbahçe-Sivasspor maçı Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u konuk ediyor  MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u konuk ediyor 
LİG TV CANLI MAÇ İZLE


FENERBAHÇE CEPHESİ


Fenerbahçe, Sivasspor'u yenerek ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyor. Kart cezalısı Emre'nin yanı sıra çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Özer ve Kazım, tedavisi için ülkesinde bulunan Güiza ile ayak tırnağından operasyon geçiren Gökhan Ünal kadroda yer almayacak. Bilica'nın da yine yabancı kontenjanı nedeniyle ilk 18'in dışında olacağı öğrenildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor karşısında kadroda revizyona gidecek. Kocaman'ın kart cezalısı Emre'nin yerine orta sahada Selçuk'a şans vereceği öğrenildi.

Son haftaların formsuz isimleri Niang ve Caner'i yedek kulübesine çekmeyi planlayan Kocaman, forvette Semih'e, sol kanatta ise Andre Santos'a görev verecek. Genç teknik adamın sol açıkta ise Dia'nın yerine yeniden Stoch'a görev vermesi bekleniyor.

Spor Toto Süper Ligi’nde geride kalan 16 haftada 30 puan toplayan Fenerbahçe, ligde 3.sırada yer alıyor.

SİVASSPOR CEPHESİ

Teknik direktör değişikliği sonrasında toparlanma sinyalleri veren konuk Sivasspor, düşme hattından uzaklaşmak için mücadele ediyor. Son 4 haftada iki galibiyet ve iki beraberlik alarak 8 puan toplayan Yiğidolar, yükselen form grafiğini Fenerbahçe karşısında da sürdürmek istiyor.

Sivasspor'da geçtiğimiz hafta Konyaspor maçında kırmızı kart gören Sedat Bayrak ile sarı kart görerek cezalı duruma düşen Mehmet Yıldız; Fenerbahçe'ye karşı oynayamayacak.

Spor Toto Süper Ligi’nde geride kalan 16 haftada 15 puan toplayan Sivasspor, ligde 15.sırada yer alıyor.

TAKIMLARIN KADROLARI

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Lugano
Yobo
Andre Santos
Selçuk
Cristian
Mehmet Topuz
Stoch
Alex
Semih

SİVASSPOR
Ramoviç
Uğur
Sedat
Ivanovs
Ziya
Kadir
Mehmet Nas
Cihan
Keita
Erman
Pedriel

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 19:00
HAKEM: Yunus Yıldırım
YAYIN: Lig TV