Bülent Uygun'dan Sakaryaspor Eleştirisi

Eskişehir Teknik Direktörü Bülent Uygun Sakaryaspor'un içersinde bulunduğu durumun sebebinin geçmişten beri gelen yanlış yönetim anlayışı olduğunu söyledi.

Eskişehirspor'un Sakaryalı başarılı Teknik Direktörü Bülent Uygun Sakaryaspor'un mevcut durumu ile ilgili değerlendirmede bulundu. Uygun, "Sakaryaspor ne bulunduğu yeri hak ediyor ne de herhangi bir şekilde buralarda bulunmasını hak ediyor. Hep yıllarca yanlış yönetilme hatası sonucunda düştüğü durum. Bir tane tesis yapma zihniyetine sahip olmayan yönetim anlayışı, doğru düzgün transferi yapmasını bilmeyen yöneticiler ile birlikte her transferi yapan yönetimdir mantalitesi ve bu konuları bizlerden daha
çok bildiğine inanan yönetici portföyü. İşte bunların hepsinin sorumlusu suçlusu yöneticiler ve şu anki duruma bakıyorsun 20 trilyona yakın bir borç" dedi.
Sakaryaspor'un şu anki durumunun ismine yakışmadığını belirten Uygun, "Maalesef ikinci liglerde, Türkiye'nin fabrikası olmuş binlerce sporcu yetiştirmiş. 4 tane Türkiye gol kralı çıkartmış ki bunlardan Aykut Kocaman 3, Hakan Şükür 4 kere gol krallığı yaşamış. Oğuz Çetin'den Recep Çetin'lere aklınıza gelebilecek 200 tane milli futbolcuyu yetiştirmiş bir takımın konumu bu olamaz. İnanılmaz bir taraftarı, forma aşkından yanan insanları, ama bulunduğu konumu itibarı ile yanlış yönetilme sonucunda geldiği
nokta bu" diye konuştu.
İlerleyen yıllarda Sakaryaspor için planları olduğunu dile getiren Teknik Direktör Bülent Uygun, "Bizim de tabi ki ileriki yıllarda hedefimiz Sakaryaspor'u alıp bu borç batağından kurtarıp güzel tesisleşen tekrar süper ligde yukarılara oynayan bir Sakaryaspor'un içerisinde olmak istiyoruz açıkçası. Ama önümüzde bir üç beş seneden önce değil tabi ki" ifadelerini kullandı.