İngiliz devinden Nuri'ye inanılmaz teklif

İngiliz devi Liverpool'un, Borussia Dortmund forması giyen Nuri Şahin'e 15 milyon Euro'luk bir teklif yapacağı iddia edildi.

Almanya birinci futbol ligi Bundesliga’da fırtınalar estiren ve açık ara liderlik koltuğunda oturan Borussia Dortmund’un adeta beyni olan Nuri Şahin için İngiliz devi Liverpool’un 15 milyon Euro’luk bir teklif yapacağı iddia edildi! İngiliz basınında yer alan habere göre, Rafa Benitez döneminden bu yana Liverpool’un transfer listesinde kendine yer bulan Türk futbolcu için Roy Hudgson’ın da olumlu rapor verdi ve kırmızı-beyazlı kulüp revizyon çalışmaları içerisine Nuri’yi de dahil etti!

Haberlerde, İtalya’dan Benitez’in başında bulunduğu Inter ve Juventus’un da ilgilendiği bilinen genç futbolcu için Liverpool’un 15 milyon Euro’luk bir transfer bütçesi ayırdığı ve sezon sonunu beklemeden Ocak ayıda Dortmund’un kapısını çalabileceği ileri sürüldü.

Ancak şampiyonluğa giden Borussia Dortmun’dun bu kritik dönemde Nuri’yi satmaya yanaşmayacağı tahmin ediliyor.

2005 yılından bu yana Dortmund forması giyen Nuri Şahin, 2007/2008 sezonunda Feyenoord’a kiralanmıştı. Bu sezon 16 maçta forma giyen başarılı futbolcunun 4 golü ve 6 asisti bulunuyor.