Beşiktaş Kar Altında Çalıştı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında cezası nedeniyle Antalya'da oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yoğun kar yağışı altında basına kapalı gerçekleştirilen antrenman oyuncuların düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra kısa koşular ve pas çalışması ile devam antrenmanda minik kalede çift devreli oynan maç sonrasında şut çalışması yapıldı. Antrenman taktik çift kale maçla tamamlandı. Minik kalede yapılan maç sırasında Quaresma, takımın neşe kaynağı oldu.
Tedavileri süren Ekrem Dağ ile Nihat Kahveci ise bugün takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Antrenmana Brezilya'da tedavisi devam eden Bobo, izinli Yusuf Şimşek ve Fatih Tekke ile bebeği doğan Tomas Sivok katılmadı. Tedavilerine devam edilen İbrahim Toraman, Onur Bayramoğlu, Hakan Arıkan, Holosko, Necip Uysal, Fabian Ernst, Hilbert ve Zapotocny de çalışmada yer almadı.

ZAPO 4 HAFTA YOK
Kulüp doktoru Devrim Urgun, MR'ı çekilen Zapotocny'nin sağ ayak dış yan bağında yırtık tespit edildiğini ve tedavisinin 4 hafta süreceğini açıkladı. Urgun, Rapid Wien maçında sol ayağına aldığı darbe sonucu bacak kaslarında ezilme bulunan Hilbert ile, sağ ayak aşil tendonunda darbeye bağlı gerilme olan Fabian Ernst'in tedavilerine devam edildiğini belirtti.
Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını 17 Aralık Cumartesi günü (yarın) saat 16.00'da basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve akşam saatlerinde özel bir uçakla Antalya'ya gidecek.