Eskişehirspor Kasımpaşa'ya Bileniyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kasımpaşa maçını kazanarak ikinci yarıya daha iyi başlamak istediklerini söyledi.

Eskişehirspor Tesisleri'nde konuşan Bülent Uygun, bu hafta İstanbul deplasmanında ilk yarının son maçında Kasımpaşa'yla oynayacakları maçı kazanarak ikinci yarıya daha iyi başlamak istediklerini belirterek, ''7 haftada alınamayan galibiyetler sonucunda, takım, camianın büyüklüğüyle orantılı bir performans sergileyemedi. Değişiklikler gerçekleştikten sonra, herkes kendine yakışan performansı göstererek yükselişe geçti. Her gün daha iyi futbol oynamaya çalışıyor, iyi bir takım olma yolunda mücadeleye devam
ediyoruz. İnşallah ikinci yarıda her şey bizim açımızdan daha güzel olacak. Kasımpaşa maçı zor maç, onlar da kazanarak ikinci yarıya umutlu bakmak isteyeceklerdir. Biz de Kasımpaşa maçını kazanarak ikinci yarıya daha iyi bir yerde girmek istiyoruz" dedi.
Takımda Vuçko, Emre, Agim, Caner ile yollarını ayırdıklarını anlatan Uygun, "Eskişehirspor'a çok iyi hizmet ettiler, bunun için onlara teşekkür ediyorum. Takip ettiğim oyuncular var. Bunlardan üçünü takıma takviye etmeyi düşünüyoruz. Alt yapıdan da beş oyuncuyu A takıma kazandırdık. Alt yapıdan gelen oyuncularımızı da Türk futboluna kazandırmayı planlıyoruz'' diye konuştu.
Bu arada, takımın idmanını izlemeye gelen bir grup taraftar, futbolcular ve teknik heyete baklava ikram etti.