Başkan Orhan'dan Turgutluspor'a Sitem

Turgutluspor'un onursal başkanı olan Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Çorumspor yenilgisi üzerine kulübe sitemde bulunarak, "Çorumspor'u geçtiğimiz hafta yenip burada yüzlerimiz biraz daha gülseydi çok daha iyi olurdu

Turgutluspor'un onursal başkanı olan Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Çorumspor yenilgisi üzerine kulübe sitemde bulunarak, "Çorumspor'u geçtiğimiz hafta yenip burada yüzlerimiz biraz daha gülseydi çok daha iyi olurdu. Ancak Turgutluspor'un yenilgisi Pazar günümüzü berbat etti" dedi.
Turgutlu Hasan Ferdi Turgutlu Endüstri Meslek Lisesi ile Turgutluspor tarafından "Sporcu Yaşamı ve Başarı" konulu panel düzenlendi. Okulun konferans salonunda düzenlenen panele Belediye Başkanı Serhat Orhan'ın yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, okul müdürü Zeki Kayda, Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur, Turgutlusporlu futbolcular, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Panelde açılış konuşmasını yapan Hasan Ferdi Turgutlu Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Zeki Kayda, "Spor sevgisi disiplin ile takıma yayılır. Disiplini tüm yaşamımızda olduğu gibi sporda da bu çerçeveye oturtmalıyız. Turgutlu olarak sporu çok seven bir belediye başkanına sahibiz. Bu sevgiyi spora verdiği desteklerden net olarak görüyoruz" dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan da, "Çorumspor'u geçtiğimiz hafta yenip burada yüzlerimiz biraz daha gülseydi çok daha iyi olurdu. Ancak Turgutluspor'un yenilgisi Pazar günümüzü berbat etti. Ben Turgutluspor'u ailem kadar çok seviyorum. Fakat Çorumspor mağlubiyetinin üzüntüsünü halen yaşıyorum. Turgutlu'da yaptığımız tesisler her kesim tarafından taktirle karşılanıyor. Turgutluspor'un hiçbir yere borcu yok. Böyle borçsuz bir kulüp Türkiye'de bir elin parmakları kadardır. Biz kurumsal bir kulübüz
Turgutluspor gayret göstererek bu sezon ligi ilk 5 takım arasında tamamlayacaktır. Bu 1. sırada olabilir 5. sırada. Devre arası iki üç takviye ile tahminimce Bank Asya 1. Ligi zorlayabiliriz. Bizim spora ve eğitime verdiğimiz destek her geçen gün daha da artıyor. Şimdi ise Irlamaz Spor Vadisi'ne yeni bir spor salonu yapmak için kolları sıvadık. Önümüzdeki günlerde İstanbul'a giderek burada bulunan spor salonlarını inceleyeceğim. 2011 yılı içerisinde Turgutlu'ya ikinci spor salonu yapımı için çalışmalara
başlayacağız. Turgutluspor'un maçlarına gelmek isteyen öğrencilerimiz sayısını okul idaresine bildirsin bende o maçın biletlerini öğrencilerimize hediye edeceğim." diye konuştu.
Panelde söz alan Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur, "Mağlup olduğumuzda başkanımızın üzüntüsünü biliyorum ve çok iyi anlıyorum. Ancak futbolda galibiyet kadar mağlubiyette vardır. Bizim için sezon sonu önemli gayretli çalışmalarımız ile sezonu ilk 5 takım içerisinde bitireceğiz" dedi.
Daha sonra sinevizyon gösterimi eşliğinde Turgutluspor'un çalışma, antrenman, dinlenme ve yemek gibi konulardan oluşan bir gününün özeti öğrencilere izletildi. Panelin soru cevap bölümünde öğrenciler soruları ile futbolcuları terletti. Teknik direktör Burhanettin Basatemur ve takım kaptanı Erhan Namlı'ya öğrenciler çiçek sundular.