Arda Turan Ve Andre Santos Yeni Kramponlarıyla İlk Maçlarına Çıkıyor

Galatasaray takım kaptanı Arda Turan ve Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre Santos Spor Toto Süper Lig'de bu haftasonu oynanacak maçlarda yeni kramponları CTR360 Maestri II Elite ile sahaya çıkacaklar

Galatasaray takım kaptanı Arda Turan ve Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre Santos Spor Toto Süper Lig'de bu haftasonu oynanacak maçlarda yeni kramponları CTR360 Maestri II Elite ile sahaya çıkacaklar.
18 Aralık'ta oynanacak Fenerbahçe-Sivasspor maçında Andre Santos, 19 Aralık'ta oynanacak Konyaspor-Galatasaray maçında Arda Turan, yeni kramponları Nike CTR360 Maestri II Elite'i ilk defa giyecekler.
CTR360 Maestri II Elite, topu kontrol etme yetenekleri sayesinde oyunu usta bir sanatçı gibi işleyen futbolcuların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı.
Kramponda, kanguru derisiyle aynı kavrayış ve dokunuşu sunan Kanga-Lite adındaki eşsiz sentetik malzeme kullanıldı. Bu malzemeye geliştirilmiş diğer kumaşların performans özellikleri de eklendi. Yumuşak ve esnek dokunuşu ile dikkat çeken bu malzemede zaman içinde çatlak oluşumu görülmüyor ve dış yüzey, koşullar ne olursa olsun harika bir performans sunuyor.
(BÇ-BÇ-S)