Amigonun İlginç Doğum Günü Partisi

Spor Toto Süper Lig'in 17

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Bursaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi tesislere getirdiği pasta ile doğum gününü kutlayan amigo Ardiles, Ertuğrul Sağlam ve futbolcuları gülmekten kırdı geçirdi.
Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları devam eden İbrahim Öztürk, Volkan Şen ve İsmail Haktan Odabaşı takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaparak katıldı. Sakatlıkları bulunan İnsua ve Steinert ise çalışmalarda yer almadı.
Antrenman öncesinde Ankara Üniversitesi TÖMER Bursa Şubesi tarafından gelen yetkililer, Ertuğrul Sağlam ve futbolcularla bir araya gelerek, engellilerle tekerlekli sandalye temini için başlatılan plastik kapak toplama kampanyası hakkında bilgi verdi. Ertuğrul Sağlam'da kampanya ile ilgili futbolcularından ve tesis sorumlularından destek olunmasını istedi.
Bu arada antrenmanın bir başka konuğu ise Amigo Ardiles oldu. Yeni yaş gününü futbolcularla kutlamak için elinde pastası ile tesislere gelen Ardiles, futbolcu ve teknik heyeti gülme krizine soktu. İlk defa yaş gününü böyle bir ortamda kutladığını ifade eden Ardiles, "Allah'ım bana bugünleri de gösterdin, bir hayalim daha gerçek oldu" dedi.
Ertuğrul Sağlam'ın 'siyah bere' hediyesini beğenmeyen Ardiles, "Benim evimin önünden siyah kedi bile geçmiyor, yeşil yoksa almam" diye espri yaptı.