Tanju Çolak: Arda Yıldız Futbolcu Değil

Türk futbolunun efsane oyuncularından Avrupa Gol Kralı ve Altın Ayakkabı ödüllü Tanju Çolak, Özel Mürüvvet Evyap Koleji öğrencileriyle bir araya geldi

Türk futbolunun efsane oyuncularından Avrupa Gol Kralı ve Altın Ayakkabı ödüllü Tanju Çolak, Özel Mürüvvet Evyap Koleji öğrencileriyle bir araya geldi. Evyap Koleji'nin Spor Tesislerini inceleyen Çolak, Alex ve Emre'yi beğendiğini, Arda'nın ise yıldız olmadığını söyledi.
"ALEX VE EMRE'Yİ BEĞENİYORUM, ARDA İSE YILDIZ DEĞİL"
Öğrencilerle soru-cevap şeklinde sohbet eden Tanju Çolak, bir öğrencinin 'Üç büyüklerde hangi futbolcuları beğeniyorsunuz' sorusuna, Fenerbahçe'de Alex ve Emre, Galatasaray'da ise Baros ile Ayhan'ı beğendiğini, Arda'nın ise çok iyi sporcu olduğunu ama yıldız olamadığını belirtti.
Galatasaray'ı tuttuğunu söyleyen Çolak, öğrenciler tarafından büyük alkış alırken, 1991 yılında Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye nasıl transfer olduğunu anlattı, "Galatasaray'ın o dönem başkanlığını Alp Yalman yürütüyordu. Yalman ile Maslak Atlı Spor Kulübü'nde bir gün yemek yerken transferim gündeme geldi. Bana 3 milyar vereceğini söyleyerek ertesi gün kulüp binasına gelmemi söyledi. Kulüp binasına gittiğimde ise bana 2 milyar teklif ettiler. Yemekte konuşmamızı hatırlatınca ise bana dün dündür bugün
bugündür dediler. Moralim bozuldu ve toplantıyı terk ettim. O sırada da Fenerbahçe bana 4,5 milyar teklif ediyordu ama ben Galatasaray'da oynamak istiyordum. Araya birçok insan girdi ama Yalman, bana kaptanım diyen insan telefonlarıma dahi çıkmadı. Ben de Fenerbahçe ile anlaştım" dedi.
Söyleşi sonrasında öğrencilerin forma ve atkılarını imzalayan Çolak'a, Okul Müdürü Kemal Pehlivan çiçek takdim ederek teşekkür etti.