Galatasaray Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Gheorghe Hagi gözetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra futbolcular pozisyon, 7'ye 3 top kapma çalışması gerçekleştirdi. İdmanın son bölümünde oyuncular iki gruba ayrıldılar. Bir grup kondisyon ve kuvvet antrenmanına devam ederken diğer gruptaki oyuncular ise hücum ve defans organizasyon çalışması yaptılar.
Antrenmana üst solunum yolları enfeksiyonu bulunan Juan Pablo Pino, sağ arka adalesinde zorlanması olan ve tedavisi devam Aydın Yılmaz katılmadı. Sabri Sarıoğlu'nun istirahat ve tedavisi devam ederken, ameliyat olan Emre Çolak fitness çalışması yaptı. Mustafa Sarp saha ve fitness çalışmalarına devam etti. Milan Baros'un fizyoterapist eşliğinde tedavisine devam edildi.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, bugün 16.30'da günün ikinci antrenmanını gerçekleştirecek. Sarı-kırmızılılar yarın (16 Aralık Perşembe) sabah saat 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak, yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecektir.