Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında, sahasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, verilen 1 günlük iznin ardından başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, pas organizasyonları ile devam etti ve çift kale maçla sona erdi. Boynu tutulan Bekir İrtegün ve sol dizinde ağrı hisseden Bilica antrenmana çıkmazken, bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Özer Hurmacı, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran ve Kazım Kazım, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan
eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Ameliyat olduğu doktoruna kontrol için ülkesi İspanya'ya giden Daniel Güiza da antrenmanda yer almadı.
Sarı-lacivertliler, Sivasspor maçının hazırlıklarına 16 Aralık Perşembe günü (yarın) Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00'de başlayacak antrenman, basın mensuplarına ilk 30 dakika açık tutulacak.