Bursaspor rotayı Robbie Keane'ye çevirdi

Golcü arayışlarını sürdüren Bursaspor, Fenerbahçe'nin Gökhan Ünal için 3 milyon Euro istemesi üzerine, rotayı Ada'ya çevirdi. Yeşil beyazlı kulübün İngiltere'nin Tottenham kulübünde forma giyen İrlandalı forvet Robbie Keane'e teklif götürdüğü iddia edildi.

Sezon başında kadrosuna dahil ettiği Arjantinli golcü Nunez ile Steinert'ten istediği verimi alamayan Bursaspor, devre arasında takıma yapacağı takviyeler ile ilgili çalışmalarını gizlilikle sürdürüyor. Yeşil beyazlı kulüpte Başkan İbrahim Yazıcı, Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın birlikte yürüttüğü transfer çalışmaları, devre arasına 1 maçlık zaman dilimi kala hızlandırıldı. Fenerbahçe'nin kulübeye mahkum edilen golcüsü Gökhan Ünal'a teklif götüren yeşil beyazlı ekip, sarı lacivertli kulübün 3 milyon Euro bonservis bedeli istemesi üzerine bu görüşmeyi askıya aldığı öğrenildi.

ROTA ADA'YA ÇEVRİLDİ

Bursaspor kulübü teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın listesinde bulunan futbolcularla görüşmeye devam ederken, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Celtic'te kiralık olarak geçiren ve şu an bonservisi Tottenham'da bulunan Keane için teklif götürdükleri iddia edildi. Kariyerinde Liverpool, Leeds United, İnter, Coventry ve Wolverhampton formalarını giyen Keane'yi yeşil beyazlı kulübün yüksek bonservisi nedeniyle kiralamayı düşündüğü öğrenildi.

KEANE KİMDİR?

Profesyonel futbol kariyerine İngiltere'nin Wolverhampton takımında başlayan İrlandalı futbolcu; İnter, Leeds United, Liverpool ve Tottenham gibi Avrupa'nın ünlü takımlarında forma giydi. 1.75m boyundaki 30 yaşındaki golcü oyuncu, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istediği nitelikte bir oyuncu. Ayaklarına hakim olan ve defansın arkasına iyi sarkabilen Robbie Keane, özellikle son vuruşlarda çok etkili bir isim.